Aloe Body toning Kit - mareswe.blogg.se

mareswe.blogg.se

Aloe Body toning Kit

Publicerad 2014-11-10 13:50:28 i Allmänt,

 
 
Aloe Body toning Kit 

  Skäm bort dig själv med hjälp av internet anti - cellulite program, utformat för att hjälpa till toning, åtdragning och minskar hudens struktur. Innehåller stabiliserad Aloe vera gel, komplex av europeiska fabriker och medel som stimulerar cirkulationen av värme, för rengöring av huden, och därmed utvisa den fångade vätska i kroppen, som orsakar celluliter. Du kan köpa den i ett kit eller separat.
  Innehåll: Aloe Bath Gelee, Aloe Body Conditioning Creme Aloe Body Toner, en luffa, svamp, cellofan folie för förpackning.
 
014. Aloe Bath Gelee

  Din dag kan börja med att duscha eller koppla av med Aloe Bath Gel. Denna milda duschkräm med ren Aloe Vera gel kommer att driva bort alla dina bekymmer. Om du använder den med lufer handske, hjälper dig att ta bort döda celler från hudytan, lämnar huden slät och mjuk.
 
056. Aloe Body Toner

  Denna kräm som djupt värms upp med kraften av stabiliserad Aloe Vera gel används tillsammans med folie för bildning eller toning av huden. Vår hemlighet är att kombinera aloe och finaste europeiska örter med två anmärkningsvärda värmande agenter - kanelolja och spansk peppar. Effekten är anmärkningsvärd. Rengör huden, befria kroppen av överflödig vätska och minskar uppkomsten av celluliter.
 
057. Aloe Body Conditioning Creme

  Hålla huden smidig och mjuk med denna tjocka emulsion kräm, rik på europeiska örtextrakt och balsam. Använd det efter toning process eller som massagekräm, ger huden en lyster och en känsla av friskhet.
 
  
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Nätets bästa sajter!